OVER ONS

Plaats hier uw contactgegevens.

 

 

Algemene voorwaarden 

Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Moccamoccs als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. 

 

Artikel 1  Identiteit van de ondernemer

Naam: Moccamoccs 

E-mailadres: Moccamoccs@gmail.com
KvK-nummer: 63325799
BTW-identificatienummer: 
125573649B01

 

Artikel 2  Prijzen

Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Moccamoccs zijn in euro's inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Moccamoccs  bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Moccamoccs. Wanneer er prijsverhogingen na het plaatsen van uw bestelling plaats vinden dan zullen deze NIET aan u worden doorberekend. Wanneer er een prijsdaling plaatsvindt dan profiteert u hiervan WEL, tenzij uw bestelling reeds aan u is verzonden. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. 

 

Artikel 3  Bestellen

Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Moccamoccs die voorzien zijn van een bedrag, kunnen worden besteld in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u Moccamoccs hierover per e-mail berichten. Wanneer Moccamoccs binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat Moccamoccs er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat Moccamoccs gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Moccamoccs u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen. 

 

Artikel 4 Betalen 

Wanneer de bestelling via de website van Moccamoccs plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Moccamoccs te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via iDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor Paypal.  Zodra Moccamoccs uw betaling heeft ontvangen, zal dit per e-mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Wanneer de betaling niet via iDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streeft Moccamoccs ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u binnen 7 dagen het bedrag nog niet hebben overgemaakt naar Moccamoccs dan gaan wij er vanuit dat u afziet van uw aankoop.  

Artikel 5 Verzenden en verzendkosten

De standaard verzendkosten voor een bestelling (binnen NL) zijn € 3, 95 ongeacht de grootte van het pakket. In uw winkelmand worden de daadwerkelijke verzendkosten weergegeven.  Boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten.

Artikel 6  Levering 

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling.  Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Moccamoccs hanteert een zo kort mogelijke levertijd en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. 

Alle bestellingen worden binnen 48 uur in behandeling genomen en, indien voorradig, verzonden (m.u.v. weekenden en feestdagen). Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres.

De verzending verloopt via PostNL en heeft een levertijd van 5 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Moccamoccs is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens de verzending. Aan de vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid.

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging aanwezig zijn, neemt u dan contact op via het tabblad "Contact" of stuur een e-mail naar Moccamoccs@gmail.com

 

Artikel 7  Onjuiste bezorging  

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Moccamoccs kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

 

Artikel 8 Retourneren 

U heeft het recht om de door Moccamoccs geleverde artikelen binnen 7 werkdagen na ontvangst te retourneren onder een van de volgende voorwaarden;

8.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens. 

8.2 - Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk wanneer u Moccamoccs voorafgaand aan de retourzending per e-mail, binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen, met opgaaf van reden in kennis stelt van de retourzending. De aanmelding van de retourzending wordt per e-mail aan u bevestigd. 

8.3 - De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.  

Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Moccamoccs het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijvoorbeeld schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. Moccamoccs behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 7 werkdagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. 

 

Artikel 9  Persoonlijke gegevens  

Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Moccamoccs . Daarnaast worden uw gegevens door Moccamoccs aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Moccamoccs  bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving. 

 

Artikel 10  Aansprakelijkheid 

Moccamoccs is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Moccamoccs geleverde producten. Moccamoccs kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en/of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Moccamoccs beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

 

Artikel 11  Afbeeldingen en omschrijvingen  

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Moccamoccs kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Moccamoccs is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website. 

 

Artikel 12 Vragen en opmerkingen

Moccamoccs streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Moccamoccs het op prijs als u dit laat weten via de mail.

 

Vernieuwen
Algemene voorwaarden

Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Moccamoccs als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.Artikel 1 Identiteit van de ondernemer

Naam: Moccamoccs

E-mailadres: Moccamoccs@gmail.com
KvK-nummer: 63325799
BTW-identificatienummer: 125573649B01Artikel 2 Prijzen

Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Moccamoccs zijn in euro`s inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Moccamoccs bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Moccamoccs. Wanneer er prijsverhogingen na het plaatsen van uw bestelling plaats vinden dan zullen deze NIET aan u worden doorberekend. Wanneer er een prijsdaling plaatsvindt dan profiteert u hiervan WEL, tenzij uw bestelling reeds aan u is verzonden. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.Artikel 3 Bestellen

Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Moccamoccs die voorzien zijn van een bedrag, kunnen worden besteld in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u Moccamoccs hierover per e-mail berichten. Wanneer Moccamoccs binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat Moccamoccs er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat Moccamoccs gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Moccamoccs u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.Artikel 4 Betalen

Wanneer de bestelling via de website van Moccamoccs plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Moccamoccs te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via iDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor Paypal. Zodra Moccamoccs uw betaling heeft ontvangen, zal dit per e-mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Wanneer de betaling niet via iDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streeft Moccamoccs ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u binnen 7 dagen het bedrag nog niet hebben overgemaakt naar Moccamoccs dan gaan wij er vanuit dat u afziet van uw aankoop.

Artikel 5 Verzenden en verzendkosten

De standaard verzendkosten voor een bestelling (binnen NL) zijn € 2, 95, ongeacht de grootte van het pakket. In uw winkelmand worden de daadwerkelijke verzendkosten weergegeven. Boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten.

Artikel 6 Levering

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Moccamoccs hanteert een zo kort mogelijke levertijd en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren.

Alle bestellingen worden binnen 48 uur in behandeling genomen en, indien voorradig, verzonden (m.u.v. weekenden en feestdagen). Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres.

De verzending verloopt via PostNL en heeft een levertijd van 2,3 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Moccamoccs is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens de verzending. Aan de vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid.

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging aanwezig zijn, neemt u dan contact op via het tabblad "Contact" of stuur een e-mail naar Moccamoccs@gmail.comArtikel 7 Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Moccamoccs kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.Artikel 8 Retourneren

U heeft het recht om de door Moccamoccs geleverde artikelen binnen 7 werkdagen na ontvangst te retourneren onder een van de volgende voorwaarden;

8.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een kopie van de factuur met daarop uw volledige adresgegevens.

8.2 - Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk wanneer u Moccamoccs voorafgaand aan de retourzending per e-mail, binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen, met opgaaf van reden in kennis stelt van de retourzending. De aanmelding van de retourzending wordt per e-mail aan u bevestigd.

8.3 - De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Moccamoccs het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijvoorbeeld schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. Moccamoccs behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 7 werkdagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd.Artikel 9 Persoonlijke gegevens

Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Moccamoccs . Daarnaast worden uw gegevens door Moccamoccs aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Moccamoccs bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.Artikel 10 Aansprakelijkheid

Moccamoccs is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Moccamoccs geleverde producten. Moccamoccs kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en/of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Moccamoccs beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.Artikel 11 Afbeeldingen en omschrijvingen

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Moccamoccs kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Moccamoccs is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.Artikel 12 Vragen en opmerkingen

Moccamoccs streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Moccamoccs het op prijs als u dit laat weten via de mail.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2021 Moccamoccs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel